Sidste nyt

Nyhedsbrev

Følg med i, hvad der sker! Vi sender et brev hver måned.

Takker! Vi vender tilbage.

Hov, der gik noget galt...

Huse til dommerplatforme

miljøvogne til brandvæsenet

Vi har nu leveret 5 miljøvogne til det danske brandvæsen. Disse vogne er bygget for at beskytte brandfolk mod skadelige stoffer. De indeholder et eller to bade, hver med to separate omklædningsrum og indgange. Man trækker af sit beskidte tøj i det første rum, hvorefter man går i bad. Når man er færdig, går man videre til næste rum og trækker i sit rene tøj. Således er brandfolk i stand til at komme ud af deres kontaminerede tøj hurtigst muligt.

Huse til dommerplatforme

Dommerplatforme

Disse huse anvendes i forbindelse med sejlsport, hvor de fungerer som dommerplatforme. Vi har leveret kassen til husene, som består af samme letvægtspaneler vi bruger til vores skurvogne. Marine Design har stået for træbeklædningen og platformene. Vi takker for det gode samarbejde.

Går du og drømmer om et spændende projekt, så kontakt os. Vi producerer ikke kun vogne, men mange forskellige typer af moduler og huse.

Miljøvogn til brandvæsenet

Miljøvogn til brandvæsenet

Denne vogn er bygget med henblik på at beskytte brandfolk mod skadelige stoffer. Den indeholder to bad, hver med to separate omklædningsrum og indgange. Man starter at trække af sit beskidte tøj i det første omklædningsrum, hvorefter man går i bad. Når man er færdig, går man videre til næste omklædningsrum og trækker i sit rene tøj.

Således er brandfolk i stand til at komme ud af deres kontaminerede tøj hurtigst muligt. Vognen har desuden et toiletrum med vakuumtoilet samt et tørrerum. Der er udtrækningstrapper foran alle indgange for øget tilgængelighed. Sidst, men ikke mindst er vognen godkendt til tempo 100.

Sort pil

Galleri

Sort pil

Galleri

Udstillingsvogn til Natour

Udstillingsvogn til Natour

Nu kommer Naturmødet til dig! NaTour er Naturmødets nye rullende platform. I samarbejde med Nordea-fonden og Hjørring Kommune bringer Naturmødet NaTour ud i hele landet – bl.a. på festivaler, til byfester, folkemøder og andre events. Tanken er, at naturdebatten skal ud af hænderne på ”Tordenskjolds soldater” og ud til nye målgrupper, som ikke nødvendigvis interesserer sig for naturen i forvejen.

Ligesom Naturmødet er NaTour en åben platform, hvor alle har mulighed for at byde ind og komme til orde. Derfor kan NaTour scenen også lånes ud til lokale og nationale naturinstitutioner og -organisationer, som gerne vil lave formidlingsevents rundt omkring i landet.

Sort pil

Galleri

Sort pil

Galleri

Toilethus ved Tornby Strand

Toilethus ved Tornby Strand

Så kom vores toilethus endelig ned og stå ved stranden. Det indeholder 6 toiletrum med vakuumtoilet, håndvask og håndtørrer samt et stort handicap toiletrum med støttebøjer, albuebetjent armatur og et puslebord. På bagsiden af huset er der to brusere, så man kan skylle sig efter at have været i havet. Der er grønt og rødt lys over hver dør samt hvidt lys under taget, der tænder af sig selv, når det bliver mørkt. Vi håber, at de lokale og turisterne vil få stor glæde af huset. Klik gennem galleriet, hvis du vil se, hvordan det ser ud om aftenen.

Sort pil

Galleri

Sort pil

Galleri

Mobile håndvaske

håndvaske til lokale skoler

På grund af det stigende behov for bedre hygiejne (specielt på skoler) har vi givet os i kast med at producere stationer med håndvaske i forskellige størrelser. Personerne på billedet er fra Hjørring Kommune. Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os.

Sort pil

Galleri

Sort pil

Galleri