KVALITET

Exceptionel lang levetid

Tætteste samlinger

Alle ydervægge udskæres med en fals og placeres således, at vinklen lukker tæt ned omkring gulvet. Hjørnerne udskæres ligeledes med en fals og samles med kraftige eloxerede aluminiumsprofiler. Alt i alt resulterer dette i en vogn med maksimal styrke og tæthed, som sikrer dig den højeste kvalitet.

Tætteste samlinger

Alle ydervægge udskæres med en fals og placeres således, at vinklen lukker tæt ned omkring gulvet. Hjørnerne udskæres ligeledes med en fals og samles med kraftige eloxerede aluminiumsprofiler. Alt i alt resulterer dette i en vogn med maksimal styrke og tæthed, som sikrer den højeste kvalitet.

Helstøbt buet tag

Alle vores enheder leveres med et helstøbt tag. Dette sikrer en tæt vogn under alle vejrforhold og øger levetiden betydeligt. Taget støbes med en jævn krumning for optimal styrke og vandafledning. Taget har desuden et tagrendesystem, som hjælper med at lede vand og snavs væk fra døre og vinduer.

Heltstøbt buet tag

Alle Scanvogns enheder leveres med et helstøbt tag. Dette sikrer en tæt vogn i alle vejrforhold og øger levetiden betydeligt. Taget støbes med en jævn krumning for optimal styrke kombineret med lav vægt. Taget har et tagrendesystem, som hjælper med til at lede vand og snavs væk fra vognen.

Bedste beskyttelse

Vi tillader kun de højeste standarder inden for beskyttelse mod korrosion. Alle vores standard vogne leveres med et kraftigt varmgalvaniseret chassis fra Alko. Galvaniseringen udføres først efter, at chassiset er blevet mekanisk bearbejdet, hvilket betyder, at alle kanter og bolthuller også bliver galvaniseret.

Bedste beskyttelse

Scanvogn tillader kun de højeste standarder inden for beskyttelse mod korrosion. Alle vores vogne leveres med et kraftigt varmgalvaniseret chassis. Galvaniseringen udføres først efter, at chassiset er blevet mekanisk bearbejdet, hvilket betyder, at alle kanter og bolthuller også bliver galvaniseret.

Stærke materialer

Alle vores bordplader er lavet eksklusivt i mørkt kompakt laminat. Kompakt laminat er en tyndere og hårdere udgave af den velkendte laminatbordplade, som giver et let og moderne udtryk. Bordplader i kompakt laminat er desuden mindre modtagelige overfor ridser, hvilket betyder forbedret hygiejne.

Stærke materialer

Alle vores bordplader er lavet eksklusivt i mørkt kompakt laminat. Kompakt laminat er en tyndere og hårdere udgave af den velkendte laminatbordplade, som giver et let og moderne udtryk. Bordplader i kompakt laminat er desuden mindre modtagelig overfor ridser, hvilket medfører forbedret hygiejne.

Scanvogn XPS sandwichpaneler

Sandwichpaneler

Vi producerer selv vores sandwichpaneler for at sikre dig den højeste kvalitet. Panelerne bearbejdes efter limning på vores CNC maskine. Overfladen bliver belagt med markedets bedste UV stabiliseret glasfiber indeholdende et meget højt antal fibre for optimal styrke og additiver, som sikrer en skinnende hvid vogn i adskillige år.

Scanvogn komponenter

Komponenter

Vi anvender specialfremstillede komponenter mange steder i vores vogne. Med over 20 års erfaring har vi oplevet, hvilke problemer dårlig kvalitet på konventionelle komponenter kan skabe for vores kunder. Vi investerer og udvikler derfor kontinuerligt nye delprodukter, når standardvarer ikke lever op til vores kunders krav.

Scanvogn leverandøre

Leverandører

Som Nordens førende producent kan vi købe nogle af markedets bedste produkter direkte fra leverandørerne. Det betyder, at mange fordyrende mellemled kan skæres væk, og vi kan højne kvaliteten på delkomponenterne. Et direkte samarbejde betyder også, at vi kan forbedre delkomponenter med vores leverandører.

Scanvogn skurvogn på vej til Sverige

CoC certificeret til hele EU

Skurvogne skal i EU indregistreres under samme standarder som biler. Også inden for EØS forventes der i fremtiden at blive stillet krav til indregistrering som i EU. Vil du have mulighed for at anvende din vogn i hele EU, eller ønsker du at sælge din brugte vogn i EU, skal du være opmærksom på disse krav. Vinduer, skærmkasser, lygter m.v. skal alle være EC certificeret.

Scanvogn stiller krav om korrekt certificering til alle relevante leverandører. Vores vogne er godkendt af TÜV i Tyskland og kan køre lovligt i hele EU og EØS samt lande der anerkender UNECE regulativet. Vi kan derfor udstede CoC dokumentation til hele EU, så vores kunder trygt kan indregistrere og anvende deres vogne i hele EU.

ISO 9001
Tuv Nord certificering