Moduler til skøjtebaneModuler til skøjtebane

Brancher

Vi har stor erfaring inden for flere industrier

Skurvogn ved byggepladsSkurvogn ved byggeplads

Byggebranchen

En skurvogn er ikke bare en skurvogn længere. Der stilles lovmæssige krav, såvel som krav fra ansatte om gode faciliteter.

Når medarbejdere uden et fast arbejdsområde tilbydes komfortable og hygiejniske forhold, øges effektiviteten, fraværet reduceres, og det er lettere at fastholde gode medarbejdere.

Fleksibilitet i en virksomhed er vigtigt, uanset størrelse. Stationære moduler på byggepladser indebærer meget logistisk arbejde. Der skal bestilles lastbiler med kran, pladsen skal forberedes og meget mere. Med skurvogn kan du let hente og placere den efter behov.

Vores løsning

Byggebranchen er der, hvor Scanvogn har sine rødder, og vi har derfor stor erfaring i at producere skurvogne til denne branche.

Vores fokus er at levere et produkt, i den bedste kvalitet med et velovervejet design, således at håndværkeren får et effektivt værktøj med meget lang levetid. Læs mere under kvalitet.

Specielt byggebranchen drager stor nytte af vores standardløsninger inden for skurvogne. Ved at vælge en standardløsning, holdes prisen nede, og du får et produkt, som har været testet i branchen gennem mange år.

Toiletvogn ved festivalToiletvogn ved festival

Eventbranchen

Eventbranchen er meget innovativ. Kunden og arrangøren tænker nyt og løsningsorienteret og er mere tilbøjelige til at slippe gamle ideer og principper.

Da en festival, koncert eller andet arrangement løber over en meget kort og afgrænset periode, spiller pålidelige produkter, som let kan installeres, en væsentlig rolle i arrangementets succes. Ofte er der tale om flere års planlægning for et få dages arrangement.

Udskænkningssteder, madboder, adgangskontrol, koordinering af sikkerhed og sanitære forhold skal alt sammen gå op i en højere enhed, og for hvert ekstra minut gæsterne skal stå i kø, tabes der omsætning.

Gæster betaler i dag forholdsvis mange penge for at deltage på events, og der stilles større krav til arrangøren især for rene og pålidelige toilet- og badefaciliteter.

Vores løsning

Scanvogn leverer skurvogne til Nordens største festivaler. Vi arbejder sammen med de største arrangører og udlejningsselskaber. Uden deres konstante feedback ville eventindustrien ikke være på det stadie, den er i dag.

Vores produkter dækker stort set alle tænkelige aspekter af et event. Vi leverer back-stage løsninger, billetvogne, security centraler, salgsvogne, kølevogne og mobile køkkener. Kun fantasien sætter grænser.

Vi er specielt kendte inden for sanitære løsninger, hvor vi producerer alt fra toiletløsninger til havefesten til store toiletvogne med en kapacitet på 700 besøg i timen.

Med vores vandbesparende vakuumsystemer kan arrangøren spare 90% vand, hvilket ikke blot resulterer i store besparelser, men også skåner miljøet og sikrer et mere stabilt vandtryk gennem hele eventforløbet.

Flatpack hus på øvelseFlatpack huse på øvelse

Beredskab & katastrofer

Katastrofer og konflikter rammer ofte områder i verden, som i forvejen ikke har det for nemt. Menneskerne i disse områder skal derfor have hjælp til at bekæmpe krisen eller genopbygge det tabte.

Hjælpeorganisationer etablerer i mange tilfælde camps, hvor de huser ofrene og udfører diverse former for nødhjælp. Dette giver mange forskellige udfordringer med hensyn til logistik, beskyttelse mod vejrforhold samt hygiejne.

Nødramte områder har ofte dårlig infrastruktur, og hjælpen skal frem så hurtigt som muligt. Dette betyder, at hjælpen ofte skal flyves ind, hvilket kræver mange resurser. Ekstrem varme og kulde kræver meget energi i temperaturregulering, mens tørke og nedbør kan medføre støv og fugt, som gør det mere vanskeligt at udføre nødhjælpen.

Sidst men ikke mindst er responstid en væsentlig faktor. Når krisen rammer, startes der typisk med at blive sat telte op, hvorefter der forberedes en mere stabil eller "semi-permanent" løsning, hvor nødhjælpen kan effektiviseres. Jo kortere responstiden er, jo større er chancen for at minimere krisens omfang.

Vores løsning

Scanvogn leverede en komplet camp-løsning til Afrika under Ebola krisen i 2014. Vi har siden da i samarbejde med hjælpeorganisationer udviklet et fleksibelt letvægts-campsystem kaldes CampCubes. Læs mere under CampCubes.

Systemet er modulbaseret og kræver minimalt brug af værktøj for at samle en komplet camp. Alle installationer som for eksempel bad, toilet, køkken m.v. fungerer som "plug & play". Det er derfor muligt at samle en komplet enhed på få timer.

Systemet anvender paneler af samme type, som dem vi bruger til vores skurvogne. De har derfor høj isoleringsevne med glasfiberoverflader, som let kan holdes rene og steriliseres. Gulvet har justerbare fødder, som hjælper med at holde støv og bakterier ude. Systemet kan pakkes i containere eller flatpacks og løftes ud kun ved hjælp af håndkraft.

CampCubes tilbyder en "perfekt" kombination af responstid og fleksibilitet. Enheder kan samles på ekstrem kort tid og kræver ingen specielt værktøj eller tidligere byggeerfaring. Om det er til et sygehus, patienthus, toilet- og badehus, køkken eller kontor i felten, kan dette etableres hurtigt og effektivt.