SENESTE NYT

Her kan du læse om vores seneste projekter, nye koncepter og andre aktiviteter.

Foodtruck 23. may 2019

Foodtruck

Denne splinternye fiskebil leveret til Svendsen Fisk, gør at det forsat vil være muligt at købe fisk i høj kvalitet i lokal området. Vi siger mange tak for handlen.

Foodtuck tilpasset dit behov - Med en foodtruck har du alle muligheder for at skabe dit helt eget koncept og forretning på fire hjul. En Foodtruck, er i al sin enkelthed et transportabel køkken. Derudover har du det udstyr der skal bruges, således at du både kan køle, fryse, varme og servere mad direkte fra bilen.

Ring til os, og lad os hjælpe dig med at gøre din forretning mere fleksibel.

Messevogn 11. may 2019

Fra produktion til kunde

Så kom der endnu en vogn ud fra fabrikken og i hænderne på en glad kunde! Denne gang drejer det sig om en messevogn med sofa, minikøkken og plads til stor fladskærm. Drømmer du om at få lavet en speciel vogn, så står vi altid parate til at hjælpe!

Eurotoi Messe, Tyskland 14. -15. marts 2019

Eurotoi 2019

Efter 3 hektiske dage på Eurotoi 2019 messen i Tyskland er vores 4 repræsentanter, Jesper, Frits, Heine og Jan nu på vej tilbage nordpå. Messen var en stor success, og der kom mennesker fra mange forskellige lande, som viste interesse for vores nye produkter.

Besøg fra Skolecenter Hirtshals 10. oktober 2018

Besøg fra Skolecenter Hirtshals

Vi var glade for at få besøg af 5.a og 5.b fra Skolecenter Hirtshals. Vi takker børnene og lærerne for at have vist interesse og håber at kunne byde flere klasser velkommen i fremtiden.

Huse til Grønland 27. juni 2018

Huse til Grønland

Disse huse er specielt bygget til kolde geografiske områder. Husene har dobbelt vægtykkelse svarende til ca. 100 mm XPS isolering. De kan let transporteres med helikopter og passer nøjagtig i en standard ISO container. Husene blev leveret klargjort til montering af møbler og installation af hvidevarer.

Nordic Race 16. juni 2018

Nordic Race 2018

Vi stillede op med et team på 10 friske fyre til Nordic Race Der blev løbet, kravlet og hoppet så mudderet fløj til alle sider. Alle klarede sig igennem løbet, og der var ingen, som kom til skade.

EH Messe 14 - 17. juni 2018

Entreprenør og Håndværk messe 2018

Vi deltog på Entreprenør og Håndværk messen 2018, som er Danmarks største fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen. Vores stand var på cirka 200 m2, som vi delte sammen med vores kollegaer fra Variant. På trods af at vejret var lidt svingende, kom der et fornuftig antal besøgende. Messen forløb over tre dage.

Moduler til Norge 7. juni 2018

Moduler til det Norske fjeld

Hvad gør man, når man har brug for et sted at overnatte i naturen? Man tilkalder naturligvis et par beboelsesmoduler fuldt udstyret med soveværelse, køkken, toilet og bad. Vores vogne og moduler bliver anvendt vidt omkring og det norske fjeld er ingen undtagelse.

Moduler har den fordel, at de er lettere at transportere til fjerne områder via container eller helikopter, specielt når der skal løses opgaver på svært tilgængelige steder.