SENESTE NYT

Her kan du læse om vores seneste projekter, nye koncepter og andre aktiviteter.

ISO 9001 Certifikat: 2015

Vi har nu modtaget vores nye ISO 9001:2015 certificat som et bevis på at vores kvalitetssystem lever op til de nyeste internationale standarder i vores branche. Dette indebærer bland andet et kontinuerligt fokus på forbedringer i organisationen, optimal udnyttelse af resurser og dermed mindre spild samt dokumentering af arbejds- og beslutningsprocesser.

Fotokonkurrence 2018

Spot en Scanvogn og vind en præmie!

Konkurrencen kører den 28/7 - 19/8 2018. Bemærk at billedet ikke behøver at være taget inden for denne periode, men blot skal indsendes før slutdatoen. Billeder der er taget på Scanvogns egen grund tæller ikke. Bemærk, at vi også laver moduler (huse på ramme). Du kan kende vores produkter på det buede tag eller de rillede hjørneprofiler.

Sådan deltager du:
1. Indsend dit billede samt info
2. Stem på dit favoritbillede
3. Del med dine venner

Der gives to præmier:
Bedste billede / flest stemmer: Ét sæt Jaybird X3 bluetooth høretelefoner
Billede gennem lodtrækning: Ét sæt JBL Reflect Mini bluetooth høretelefoner

Huse til Grønland 27. juni 2018

Huse til Grønland

Disse huse er specielt bygget til kolde geografiske områder. Husene har dobbelt vægtykkelse svarende til ca. 100 mm XPS isolering. De kan let transporteres med helikopter og passer nøjagtig i en standard ISO container. Husene blev leveret klargjort til montering af møbler og installation af hvidevarer.

Nordic Race 16. juni 2018

Nordic Race 2018

Vi stillede op med et team på 10 friske fyre til Nordic Race Der blev løbet, kravlet og hoppet så mudderet fløj til alle sider. Alle klarede sig igennem løbet, og der var ingen, som kom til skade.

EH Messe 14 - 17. juni 2018

Entreprenør og Håndværk messe 2018

Vi deltog på Entreprenør og Håndværk messen 2018, som er Danmarks største fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen. Vores stand var på cirka 200 m2, som vi delte sammen med vores kollegaer fra Variant. På trods af at vejret var lidt svingende, kom der et fornuftig antal besøgende. Messen forløb over tre dage.

Moduler til Norge 7. juni 2018

Moduler til det Norske fjeld

Hvad gør man, når man har brug for et sted at overnatte i naturen? Man tilkalder naturligvis et par beboelsesmoduler fuldt udstyret med soveværelse, køkken, toilet og bad. Vores vogne og moduler bliver anvendt vidt omkring og det norske fjeld er ingen undtagelse.

Moduler har den fordel, at de er lettere at transportere til fjerne områder via container eller helikopter, specielt når der skal løses opgaver på svært tilgængelige steder.