Markedsplads

Her finder du et udvalg af "nu-og-her" vogne. Det består af brugte vogne, demovogne samt lagervogne. Vi har efterhånden stort set alle standardvogne er på lager. Vi giver altid en god pris for din gamle vogn, når du køber en ny hos os. Kontakt os, hvis du ønsker en uforpligtende byttepris. Kan du ikke finde en brugt vogn, som tiltaler dig, så tag fat i os. Vi har altid brugte vogne på vej ind, og måske kan en af disse dække dit aktuelle behov.

Ny

Galleri

520 toiletvogn

520 toiletvogn med 5 toiletter, 3 håndvaske og 2 urinaler. Vognen kan deles op i to afdelinger - én til herrer og én til damer. Du kan læse mere under toiletvogn-sektionen.

Galleri

Ny

Galleri

240 badmobil

240 badmobil med brusekabine, væghængt toilet, vask, bordplade, spejl og fast bænk. Du kan læse mere under badmobil-sektionen.

Ny

Galleri

Ny

Galleri

Sanitetsstation

Denne station har 5 håndvaske på den ene side og fem urinaler på den anden side. Der er LED lys i loftet, så enheden kan bruges om aftenen.

Galleri

Ny

Galleri

Ny

Galleri

Ny

Galleri

Mobil håndvaskestation

I forbindelse med coronakrisen sælger vi mobile håndvaskestationer med fire håndvaske i hver. Vaskene bruger tempostop og er derfor ikke afhængige af strøm.

Ny

Galleri

Ny

Galleri

Fandt du ikke noget interessant?

Vi har altid brugte vogne på vej ind. Du er velkommen til at lægge en forespørgsel. Så skal vi nok holde øje med, hvad der kommer ind.

Takker! Vi vender tilbage.
Hov, der gik noget galt...