Markedsplads

Her finder du et udvalg af "nu-og-her" vogne. Det består af brugte vogne, demovogne samt lagervogne. Vi har efterhånden stort set alle standardvogne er på lager. Vi giver altid en god pris for din gamle vogn, når du køber en ny hos os. Kontakt os, hvis du ønsker en uforpligtende byttepris. Kan du ikke finde en brugt vogn, som tiltaler dig, så tag fat i os. Vi har altid brugte vogne på vej ind, og måske kan en af disse dække dit aktuelle behov.

Ny

Galleri

240 handicap toiletvogn

240 handicap toiletvogn med vakuumtoilet, støtter, ét-grebs armatur og puslebord. Du kan læse mere under handicap toiletvogn-sektionen.

Galleri

Demo

Galleri

520 hotelvogn

Lækker beboelsesvogn indrettet som et hotel. Vognen er fyldt med luksuriøse detaljer (se galleri) og har en stor altan med plads til bord og stole.

Ny

Galleri

Ny

Galleri

Sanitetsstation

Denne station har 5 håndvaske på den ene side og fem urinaler på den anden side. Der er LED lys i loftet, så enheden kan bruges om aftenen.

Galleri

Ny

Galleri

Ny

Galleri

Ny

Galleri

Mobil håndvaskestation

I forbindelse med coronakrisen sælger vi mobile håndvaskestationer med fire håndvaske i hver. Vaskene bruger tempostop og er derfor ikke afhængige af strøm.

Ny

Galleri

Ny

Galleri

Fandt du ikke noget interessant?

Vi har altid brugte vogne på vej ind. Du er velkommen til at lægge en forespørgsel. Så skal vi nok holde øje med, hvad der kommer ind.

Takker! Vi vender tilbage.
Hov, der gik noget galt...