MARKEDSPLADSEN

Her finder du et udvalg af "nu-og-her" vogne. Det består af brugte vogne, demovogne samt lagervogne. Vi har efterhånden stort set alle standardvogne er på lager. Vi giver altid en god pris for din gamle vogn, når du køber en ny hos os. Kontakt os, hvis du ønsker en uforpligtende byttepris. Kan du ikke finde en brugt vogn, som tiltaler dig, så tag fat i os. Vi har altid brugte vogne på vej ind, og måske kan en af disse dække dit aktuelle behov.

Stor udstillingsvogn

Flot udstillingsvogn med to store luger, vinduer og udtrækningstrapper med gelænder. Vognen har en flot indvendig belysning samt skabe.

Se billeder

Ny

Billetvogn med skillevæg

Denne billetvogn har 4 separate salgsluger med pleksiglas. Den har en løs skillevæg, således at vognen kan deles op i to lige store rum.

Se billeder

420 Kontorvogn

Kontorvogn til seks personer. Vognen har et standard vandskyldende toilet, fast kompakt laminatbord, køleskab og opslagstavle.

Se billeder

Toilethus beklædt i træ

Flot toilethus med to toiletrum og et separat teknikrum. Huset har vakuumtoilet og tanke med en kapacitet til over 1000 besøg.

Se billeder

Ny

Pioner beboelsesvogn

Denne beboelsesvogn er bygget som en pionervogn med vakuumtoilet, vandtank og kloaktank samt gasfyr, batteri og solceller.

Se billeder

Ny

320 Kontorvogn

Kontorvogn til 4 personer med  vandskyldende toilet. Bemærk at vognen kommer uden fast bord, stole, køleskab og opslagstavle.

Se billeder