MARKEDSPLADSEN

Her finder du et udvalg af "nu-og-her" vogne. Det består af brugte vogne, demovogne samt lagervogne. Vi har efterhånden stort set alle standardvogne er på lager. Vi giver altid en god pris for din gamle vogn, når du køber en ny hos os. Kontakt os, hvis du ønsker en uforpligtende byttepris. Kan du ikke finde en brugt vogn, som tiltaler dig, så tag fat i os. Vi har altid brugte vogne på vej ind, og måske kan en af disse dække dit aktuelle behov.

240 badmobil

240 badmobil med brusekabine, væghængt toilet, vask, bordplade, spejl og fast bænk. Du kan læse mere under badmobil-sektionen.

Se billeder

Ny

Stor udstillingsvogn

Ny flot udstillingsvogn med to store luger, vinduer og udtrækningstrapper med gelænder. Vognen har en flot indvendig belysning.

Se billeder

Ny

Stort kontor på ramme

Vi sælger dette kontor på ramme for en kunde. Kontoret har 3 store vinduer og stikkontakter rundt langs alle vægge. Ring for at få et tilbud.

Stor tom vogn

Vognen har hylder langs loftet, men er ellers tom. Den har lydabsorberende plader i loftet og indbrudssikring ved dør og vindue.

Se billeder

420 salgsvogn

Salgsvogn med stor salgsluge, 2 stk stegeplader, udsugning og håndvask. Vognen har et vippetrin foran, som gør det let at gå ind og ud af vognen.

Se billeder

420 Salgsvogn

Ny 420 salgsvogn med stor salgsluge og hylder både over og under bordpladen. Vognen har et vippetrin foran. Læs mere her.

Se billeder

Ny