MARKEDSPLADSEN

Her finder du et udvalg af "nu-og-her" vogne. Det består af brugte vogne, demovogne samt lagervogne. Vi har efterhånden stort set alle standardvogne er på lager. Vi giver altid en god pris for din gamle vogn, når du køber en ny hos os. Kontakt os, hvis du ønsker en uforpligtende byttepris. Kan du ikke finde en brugt vogn, som tiltaler dig, så tag fat i os. Vi har altid brugte vogne på vej ind, og måske kan en af disse dække dit aktuelle behov.

Stor udstillingsvogn

Ny flot udstillingsvogn med to store luger, vinduer og udtrækningstrapper med gelænder. Vognen har en flot indvendig belysning.

Se billeder

Ny

Salgsvogn med toilet

Denne salgsvogn er udstyret med en salgsluge, tre bordplader og et vindue bag til. Vognen har et separat toilet med håndvask og toiletkværn.

Toilethus beklædt i træ

Nyt toilethus med to toiletrum og et separat teknikrum. Huset har vakuumtoilet og tanke med kapacitet til 1000+ besøg. Læs mere her.

Se billeder

Ny

520 Unisexvogn

Denne nye type mandskabsvogn er indrettet således at badet findes i et rum for sig, mens toilettet har sin egen indgang. Læs mere her.

Se billeder

Ny

420 Salgsvogn

Ny 420 salgsvogn med stor salgsluge og hylder både over og under bordpladen. Vognen har et vippetrin foran. Læs mere her.

Se billeder

Ny