SERVICE

Vi giver dig top service på din skurvogn

Service, der gør en forskel

Når du handler med os, er du i sikre hænder. Vores service team står altid klar til at rykke ud og hjælpe dig, hvad enten det drejer sig om små eller store opgaver. Vores service team dækker over Danmark, Norge og Sverige. På trods af, at vi hvert år sælger over tusind vogne, er det yderst sjældent, at vores vogne har brug for ekstraordinær service.

Er der behov for større reparationer eller ændringer, har vi et dedikeret værksted i Tornby, hvor vi udfører eftersyn, reparationer og modificerer vogne. Større reparationer kan for eksempel være udskiftning af vægge eller tag på grund af ulykke. Er du i tvivl om, hvorvidt din vogn kan repareres eller modificeres, er du altid velkommen til at kontakte os. Dette gælder også, hvis du ejer en skurvogn fra en anden fabrikant.

Sammen med kvalitet og fleksibilitet har en professionel service altid været en af vores største prioriteter. Vores mål er at levere en professionel service, som gør vi tør anbefale vores produkter til selv vores nærmeste venner og familie.

Du kan finde mere information under reklamationer.

Kan du ikke komme til vores værksted, kommer værkstedet ud til dig. Vores service team står altid klar til at rykke ud og hjælpe dig, hvad enten det drejer sig om små eller store opgaver.