DESIGN

Kunst og håndværk

Velfærd på hjul

For os er en skurvogn ikke bare en kasse med hjul på. Det er en blanding af kunst og håndværk, som til hver en tid skal give brugeren den bedste oplevelse. Dette gælder såvel for simple som komplekse løsninger.

Komfort

Scanvogn stilrent design

Stilrent design

Vores vogne har et simpelt og stilrent design med henblik på at give brugeren den bedste følelse af rummelighed, komfort og frihed.

Scanvogn farvetema

Farvetema

Vores farvetema består af hvid, grå og mørkeblå, som skaber en ren og formel kontrast. Gulvet og bordplader er mørke for et mere elegant udtryk.

Scanvogn belysning

Belysning

Vi anvender LED lysbånd i alle vores vogne for et behageligt hvidt og energivenligt lys, som også giver en moderne og indbydende atmosfære.

Funktionalitet

Scanvogn vandafledning

Vandafledning

Vores tage støbes med en krumning og har et tagrendesystem, som forhindrer vand og snavs i at samle sig ved at lede det væk langs hjørnerne.

Scanvogn bedre faciliteter

Bedre faciliteter

Vores vogne er indrettet for at optimere pladsen fuldt ud. Vi kan således tilbyde bedre faciliteter uden at gå på kompromis med komforten.

Scanvogn hurtig rengøring

Hurtig rengøring

Vi anvender slidstærke materialer overalt i vores vogne, for at vores kunder skal bruge så lidt tid på rengøring og vedligeholdelse som muligt.

Brugervenlighed

Scanvogn tilslutning

Tilslutning

Vores vogne er indrettet således, at det altid er let og hurtigt at tilslutte vognen og gøre den klar. Dette er med til at øge effektiviteten på lang sigt.

Scanvogn tilgængelighed

Tilgængelighed

Vi tilbyder 4 forskellige trapper. Dette inkluderer fritstående (løse) trapper, monterbare (faste) trapper, vippetrin samt udtrækstrapper.

Scanvogn vejledning

Vejledning

Vores vogne har mærkater både indvendig og udvendig for at gøre det endnu nemmere at bruge dem, uden at skulle bruge tid på at lede.