SKURVOGNE PÅ LAGER

For at hjælpe vores kunder med at undgå lange leveringstider bygger vi vogne til lager. Kontakt vores salgsafdeling for at finde ud af, hvilke vogne vi har på nuværende tidspunkt.

Kontorvogn 420

Vores mest solgte Kontorvogn med plads til 6 personer, toilet med kværn og håndvask. 2017 modellen har et separat teknikrum for lettere servicering og et mere stilrent design.

Mandskabsvogn 520

Vores mest solgte mandskabsvogn med plads til 4 personer. Vognen indeholder en brusekabine, vandskyllende toilet med kværn, håndvask, omklædningsrum samt et ophold/spiserum.

Badmobil 570 3i1

Vores største badmobil model, med 3 separate badeværelser. Hvert rum har et vandskyllende toilet, brusekabine, bordblade med håndvask, fast bænk samt elektrisk ventilation.

Mandskabsvogn 730

Vores mellemstore mandskabsvogn til 6 personer. Vognen indeholder en brusekabine, vandskyllende toilet med kværn, håndvask, omklædningsrum samt et ophold/spiserum.

Miljøvogn 660

Vores mellemstore miljøvogn til 3 personer. Vognen har to separate zoner for overholde de hygiejniske retningslinjer, som kræves når der arbejdes med potentielle skadelige stoffer.

Pionervogn 730

Vores mellemstore pionervogn til 6 personer. Modellen har samme faciliteter som en normal mandskabsvogn, men er desuden udstyret med solceller og gas samt tanke til vand og kloak.