OVERVEJELSER

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at give os et kald.

Generelt

Mobil VS stationær
Hvis du ikke har i sinde at flytte rundt på din skurvogn kan det være hensigtsmæssigt at købe et “hus” på en ramme i stedet for en skurvogn. Den er naturligvis ikke så fleksibel, men til gengæld får du en billigere og mere vedligeholdelsesfri løsning. Du slipper også for at betale forsikring og vægtafgift. Husets ramme kan have trucklommer, som gør at det let kan løftes med en gaffeltruck.

Størrelse og vægt
En af de vigtigste ting at tage stilling til er størrelse og vægt. Typen af dit kørekort samt bilens tilladte tilkoblingsvægt og totalvægt afgør, hvor tungt et påhængskøretøj du må køre med. Er du i tvivl, så bare ring og spørg.

Tempo 100 godkendelse
For at din vogn kan blive godkendt, skal den udstyres med støddæmpere, slingrekobling og dæk, som er godkendt til over 100 km/t. Bemærk at vognen desuden skal synes hvert andet år og ikke må bruge dæk, som er mere end 6 år gamle.

Mandskabsvogn

Mandskabsvogn VS kontorvogn
Møder medarbejdere direkte på byggepladsen, skal der stilles en mandskabsvogn til rådighed. Starter og slutter medarbejdere hos et firma, skal der blot stilles en kontor/spisevogn med toilet til rådighed.

Bredde vs længde
Vores 4 personers mandskabsvogn findes i to udgaver: 520 og 570. Begge vogne har samme areal. Forskellen ligger i at 520’eren er bredere og derfor har mere plads omkring bordet. 570’eren er lettere at parkere langs smalle veje.

Ekstern el-, vand- og kloakforsyning
Er det altid muligt at koble vognen til el, vand og kloak, dér hvor den skal anvendes? Hvis ikke er den bedste løsning en pionervogn. Pionervognen har samme funktionalitet som en normal mandskabsvogn, men er udstyret med solceller og gas samt tanke til vand og kloak. Den kan således fungere uden ekstern tilkobling til el, vand og kloak.

Typen af arbejdsopgaver
Skal der foretages oprensning, nedrivning, sanering eller kloak arbejde, hvor medarbejdere kan blive udsat for potentielle skadelige stoffer skal vognen have to separate afdelinger med sluse imellem for at imødekomme hygiejniske retningslinjer. Her er det nødvendigt at anvende en miljøvogn. Det er muligt at få en miljøvogn, som også er en pionervogn.

Optimal toiletløsning
Til normale mandskabsvogne og miljøvogne anbefaler vi et vandskyllende toilet med kværn. Til pionervogne anbefaler vi et vakuumtoilet for at få størst mulig tankkapacitet. Er du stadig i tvivl, så bare ring og spørg eller læs mere om toilettyper her.

Toiletvogne

Kapacitet VS fleksibilitet
Vi leverer toiletvogne i mange størrelser med kapacitet helt ned fra et toilet (WC-Flex) til 16 toiletter (stor toiletvogn). Du bør overveje, hvilken kombination af størrelser, som passer bedst til dine behov. Hvis du som udlejer for eksempel har to små toiletvogne kan du leje dem ud til flere arrangementer samtidigt. En stor toiletvogn øger til gengæld effektiviteten på store arrangementer.

Optimal toiletløsning
Vores toiletvogne anvender typisk vandskyllende toiletter med kværn eller vakuumtoiletter. Skal din vogn bruges på store festivaler anbefaler vi vakuumtoiletter, da de kun bruger 10% vand. Dette er en fordel på store arrangementer, hvor det er en udfordring at vedholde et stabilt vandtryk. Pumpen på vakuumtoiletter er desuden kraftigere, og gør det muligt at pumpe spildevandet op til 200 m væk.

Beboelsesvogne

To eller fire soverum
Vores beboelsesvogne kan leveres med to soverum med to boxmadrasser i hvert rum. Alternativt kan de leveres med fire soverum med én springmadras i hvert rum. De fire soverum er placeret således, at de overlapper hinanden for at udnytte pladsen optimalt og på denne måde skabe mere plads i opholdsområdet og badeværelset.

Tilvalg af faciliteter
Vores beboelsesvogne leveres standard med alle essentielle faciliteter, som opfylder de fleste behov. Ønsker du flere eller andre faciliteter, kan vi sagtens indrette en vogn specifikt til dig. Vores tekniske tegnere hjælper dig mht. vægtfordeling og areal, så du er sikker på at få en vogn der fungerer i praksis.

Specialvogne

Specielt udstyr
Hvis du ønsker specielt udstyr i din vogn har du flere muligheder. Vi kan bestille udstyret for dig og montere det, eller du kan selv bestille udstyret, hvorefter vi monterer det for dig. Du er selvfølgelig også altid velkommen til selv at montere det senere. Du skal blot give os målene, så vi kan lave plads og installationer efter dine anvisninger. Du se eksempler på specielle løsninger her.

Praktiske ting
Vi rådgiver dig, når det kommer til vægtfordeling, strømforbrug, type af chassis samt placering af døre og vinduer, men giver dig ellers frihed til at indrette vognen som du har lyst. Vi kan dog ikke bygge en vogn som er længere en 9 m og vejer mere end 3500 kg medmindre den bygges på et lastvognschassis.